Grecia 2019

Grecia 2019

DATA: 2021 – 2022

Tarif de la: 175 euro/ persoana

Paralia Katerini –Vila Diana 3*/Vila Golden Sun 3*

DESPRE PARALIA KATERINI:

              Paralia Katerini este cea mai cunoscută si vizitată staţiune din nordul Greciei, situata la circa 75 de km sud de Salonic. Staţiunea oferă posibilităţi de distracţii diverse, începând cu cele dedicate amatorilor de sport (sporturi nautice, sporturi de plajă, biciclete, ATV etc.) până la cele dedicate amatorilor de distracţii nocturne in numeroasele cluburi şi discoteci. Nu în ultimul rând, staţiunea este potrivită doamnelor amatoare de shopping  sau gurmanzilor care doresc sa savureze mâncarea grecească în una dintre numeroasele taverne.

             Staţiunea este recomandată tuturor categoriilor de vârste şi interese. Plaja din zonă de nord a Paraliei Katerini, precum şi cea din sudul staţiunii este foarte largă, ajungând pâna la 100 m lăţime de nisip fin, în timp ce apa este foarte curată şi potrivită chiar şi pentru copii.

VILA DIANA 3**

           Vilă nouă de 3*, se află la 100 m de plajă şi este de o calitate excelentă.Dispune de  camere duble, camere triple şi camere de 4 locuri, dispuse pe 2 etaje. Toate camerele oferă următorul nivel de confort:

        -baie proprie cu dus; chicinetă compusă din plită electrică, chiuvetă, frigider, aparat de cafea, hotă şi dulap cu veselă; TV Saat; aer condiţionat (opţional, contra cost); balcon; seif; internet wireless  

VILA GOLDEN SUN 3**

           Vilă 3* de o calitate excelentă.Toate camerele oferă următorul nivel de confort: baie proprie cu dus, chicinetă compusă din plită electrică, chiuvetă, frigider, aparat de cafea, hotă şi dulap cu veselă, TV Saat, aer condiţionat (opţional, contra cost), balcon, seif, internet wireless

 

SERVICII INCLUSE:                                                        

– transport cu autocar/microbus clasificat international                   

– 4 nopti de cazare la hotel 3*,in camere                                       

duble, triple, quaduble                                                                         

– ghid turistic                  

SERVICII NEINCLUSE 

– asigurarea medicala (optionala);     

– asigurarea storno (optionala);    

– intrarile la obiectivele                                                

Variante de sejur la 7 nopti, plecari in fiecare vineri incepand cu 14 iunie 2019.

 

DESCARCA FORMATUL WORD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *