Week – end ORSOVA – SIBIU

Week-end ORSOVA – SIBIU

Traseu: ORADEA-BAILE HERCULANE – ORSOVA – DROBETA TURNU SEVERIN- TARGU JIU – SIBIU – ALBA IULIA –  ORADEA

Data: 2021 – 2022

Taeif de la : 459 lei/persoana

            ZIUA 1: ORADEA-ORSOVA

Plecare la ora 07:00 din Oradea. Tur de orizont in centrul municipiului Lugoj, dupa care se continua drumul spre Caransebes si Manastirea Piatra Scrisa. Se ajunge la Baile Herculane – vizitare statiune aproximativ 2 ore, dupa care drumul continua pe valea Cernei pana la Orsova. Croaziera pe Dunare (optional) in prima sau in a doua zi in functie de timpul disponibil. Cazare si cina in Orsova

  ZIUA 2: ORSOVA-PORTILE DE FIER-DROBETA TURNU SEVERIN-TARGU JIU

Mic dejun (ora 08:00). Plecare spre Portile de Fier, se viziteaza optional Muzeul si hidrocentrala, dupa care ne continuam drumul la Drobeta Turnu Severin unde se viziteaza Castelul de apa si Muzeul Regiunii Portilor de Fier (zona exterioara cu Castrul Roman, Cetatea Severinului, Turnul lui Sever). Se continua drumul pana la Targu Jiu unde se viziteaza Coloana Infinitului, Masa Tacerii, Poarta Sarutului (monumentele lui C.Bancusi – geniul romanesc al sculpturii), cazare.

ZIUA 3: TARGU JIU- SIBIU

Mic dejun (ora 08:00). Deplasare la Manastirea Horezu, se continua drumul apoi spre Ramnicu Valcea, Calimanesti Caciulata, Manastirea Cozia (se viziteaza optional) – Valea Oltului, Castelul Turnu Rosu, Monumentul de la Selimbar (Mihai Viteazu il invinge pe Anrei Batory 18/28 oct. 1599).  Se ajunge in Sibiu unde se viziteaza Orasul de Sus cu Piata Unirii, Zidurile Cetatii, Turnurile, Piata Mare, Palatul Brukental ( exterior), Piata Mica. Cazare Dumbrava Sibiului.

ZIUA 4: SIBIU-ALBA IULIA-CAMPENI-ORADEA

Mic dejun (ora 08:00) dupa care se viziteaza Muzeul Civilizatiei Populare traditionale (ASTRA) din Dumbrava Sibiului. Ne continuam drumul la Alba Iulia unde se viziteaza Cetatea Alba Carolina. Pornire spre casa.

SERVICII INCLUSE:                                                                             

-transport autocar clasificat international

-3 nopti cazare la pensiuni 3*(duble, triple si quavduble)

-mic dejun

 SERVICII NEINCLUSE

-intrarile la obiectivele turistice si croaziera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *