Circuit Londra

CIRCUIT LONDRA

Traseu:Oradea-Stuttgart-Bruxelles-Londra-Oxford-Luxemburg City-Nurenberg-Oradea

Data: 2021 – 2022

Tarif: 495 euro/ persoana

 

 

ZIUA 1:

Plecam la ora 23:00 din Oradea.

ZIUA 2: 

Traversam Ungaria, Austria Ajunsi in Germania ne oprim la Stuttgart,  vizitam centrul istoric si Palatul cu grădinile de la Ludwigsburg.  Pornim spre Franta. Cazare.

ZIUA 3: 

Mic dejun. Pornim spre Bruxelles, unde facem un tur de oras cu autocarul si o mica oprire, in centrul orasului si in Parc du Cinquantenaire (Jubelpark). Traversam canalul manecii pentru a ajunge in Londra.Cazare.

ZIUA 4: 

Mic dejun (ora 08:00). Vizitam Palatul Backingham (este un simbol al monarhiei britanice, dar și una dintre cele mai bune galerii de artă din întreaga lume. Palatul găzduiește de asemeni birourile Casei Regale, gasduind cele mai importante evenimente regale), Catedrala Westmister Abbey (este un loc de rugaciune din proprietatea coroanei bitranice, locul traditional de incoronare si inmormantare a monarhilor englezi) si Big Ben. Continuam vizitarea cu London Eye, de aici plecam spre Tower Bridge si Catedrala St. Paul. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Cazare.

ZIUA 5: 

Mic dejun (ora 08:00). Pornim catre Castelul Windsor (el mai vechi castel locuit din lume, gazduind 40 de monarhi, fiind una din cele 3 resedinte oficiale ale Reginei Elisabeta a II-a)  si Oxford (cel mai vechi si prestigious centru universitar, care dateaza din 1113). Ne intoarcem la cazare.

ZIUA 6: 

Mic dejun (ora 08:00).  Pornim catre Greenwich- meridianul zero ( unde se stabilesc fusurile orare) . Croaziera pe Tamisa sau timp liber pentru cumparaturi.

ZIUA 7: 

Mic dejun (ora 08:00).  Parasim Londra si ne intreptam spre Luxembourg City, unde vizitam urmatoarele obiective: Primaria, Piata Wiliam, Palatul Ducal si Parlamentul. Cazare in zona.

ZIUA 8: 

Mic dejun (ora 08:00). In drum spre casa ne oprim la Nurenberg, unde vizitam: centrul istoric: Primaria, Palatul Imperial si Biserica Fecioara Maria. Continuam drumul spre casa.

 

SERVICII INCLUSE:                                                                     

– trasnsport cu autocarul                                                            

– transfer ferry boat                                                                   

– 6 nopti de cazare la hotel/pensiuni 3*

(camere triple, quaduble)

-ghid

-mic dejun

           SERVICII NEINCLUSE
– intrarile la obiectivele turistice
– asigurare medicala/storno (optional)

DESCARCA FORMATUL WORD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *